Cupa CEV (f): CSM București încearcă miercuri să producă surpriza în Rusia

csm bucuresti volei feminin cupa cev

CSM București dispută miercuri meciul retur din 16-imile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.
Învinse în propria sală în meciul tur cu scorul de 3-0 de Uralochka Ekaterinburg, jucătoarele noastre trebuie să se impună ele de data aceasta cu 3-0 sau 3-1 pentru a ajunge în setul de aur. Pe care, evident, trebuie să-l câștige pentru a se califica în optimile de finală.

Meciul de miercuri, din Cupa CEV, va avea loc de la ora 16.00.

În Cupa Challenge lucrurile au stat azi foarte bine. Știința Bacău și CSM Târgoviște s-au calificat în optimile de finală ale competiției câștigate acum două ediții de CSM București.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns