Cupa CEV (f): CSM București joacă marți contra unei legende a voleiului feminin: Uralochka Ekaterinburg

csm bucuresti volei feminin echipa

CSM București are marți seară întâlnire cu istoria. Echipa rusă Uralochka Ekaterinburg, condusă de legendarul Nikolay Karpov, vine în capitală pentru meciul din 16-imile de finală ale Cupei CEV.
CSM București va juca marți după-amiază, de la ora 17.30, în sala Rapid, contra unei adevărate legende a voleiului feminin. Uralochka Ekaterinburg, antrenată din 1969 de același tehnician, Nikolay Karpol, este de opt ori câștigătoare a Ligii Campionilor și de alte ori finalistă a aceleiași competiții.

Acum, lucrurile nu mai stau char atât de bine pentru rusoaice aflate, după 9 meciuri, pe locul 5 în clasamentul din Rusia, la 11 puncte de liderul Dinamo Kazan. Dar asta nu înseamnă că nu avem parte de un meci eveniment și că o victorie a fetelor noastre nu ar însemna enorm pentru întreg voleiul românesc.

Pentru acest meci, de fapt mai mult pentru retur, a fost transferată la bucureștence Jovana Brakocevic, una dintre cele mai titrate jucătoare din lume. Campioană europeană 2011 și vicecampioană olimpică 2016, câștigătoare a Ligii Campionilor 2013, MVP-ul Campionatului European 2011 și al Campionatului Mondial al Cluburilor 2013, ea ar putea debuta chiar marți la noua echipă, însă va juca doar puțin acum, deoarece a sosit abia acum două zile. Dar, după cum a declarat azi antrenorul turc al ”tigroaicelor” în Gazeta Sporturilor, ea va conta extraordinar de mult în angrenajul echipei în returul programat în luna ianuarie, în Rusia.
Partida din 16-imile de finală ale Cupei CEV la volei feminin dintre CSM București și Uralochka Ekaterinburg va putea fi urmărită în direct pe Laola1.tv, AICI. De asemenea, el va fi televizat în direct și de TVR HD.

Biletele pentru acest meci pot fi achiziționate de la sala Rapid, înaintea partidei, și costă 15 lei.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns