Cupa CEV (f): CSM Târgoviște a fost eliminată în 16-imi

targoviste meci cupa cev ucraina stiri
targoviste meci cupa cev ucraina stiri
CSM Targoviste in atac in meciul din Ucraina

CSM Târgoviște a fost eliminată în 16-imile de finală ale Cupei CEV la volei feminin, confirmând anul slab pe plan european al chipelor noastre, toate eliminate după primele două meciuri în diversele cupe în care au luat startul. Evident, cu excepția celor din grupele Ligii Campionilor, desigur.

În returul 16-imilor de finală ale Cupei CEV, CSM Târgoviște a fost învinsă în Ucraina, cu scorul de 3-2 (25-16, 26-24, 23-25, 22-25, 15-13) de Khimik Iujnîi.

Cum și în tur scorul a fost tot de 3-2 pentru ex-sovietice, care atunci au revenit de la 0-2 la seturi, româncele au părăsit competiția după doar două meciuri disputate.

Singurele reprezentante ale României care mai sunt prezente în cupele europene sunt Alba Blaj și SCM U Craiova, ambele în grupele Ligii Campionilor.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns