Cupa CEV (f): CSM Târgoviște a ratat trei mingi de meci în Ungaria și a fost eliminată în 16-imi

Jucatoarea de origine romana Eliza Varga, in atac din zona 2 in meciul cu CSM Targoviste din cupa CEV la volei feminin

Echipa feminină de volei CSM Târgoviște și-a pus piedică singură în înercare a se calfica în optimile de finală ale Cupei CEV.
Târgoviștencele au ratat trei mingi de meci în setul decisiv al meciului din manșa retur a 16-imilor de finală ale Cupei CEV. Fatum Nyiregyhaza s-a impus cu scorul de 3-2 (14-25, 25-18, 25-14, 18-25, 16-14) și cum și în tur se impusese cu același scor, s-a calificat în optimi.

Jucatoarea de origine romana Eliza Varga, in atac din zona 2 in meciul cu CSM Targoviste din cupa CEV la volei feminin
Eliza Varga, in atac in meciul castigat de echipa ei, Nyiregyhaza, in fata formatiei CSM Targoviste (FOTO:; CEV)

Târgoviștencele au de ce să fie supărate, pentru că în setul decisiv al partidei de marți au condus cu 14-11, dar au pierdut incredibil la 14. Dacă CSM sar fi impus cu 3-2, atunci meciul inta în setul de aur. Așa, au ratat câștigarea meciului și ducerea lui în prelungiri. La gazde a evoluat foarte bine și românca Elizabeth Varga, care s-a remarcat la capitolul blocaj, cu 5 reușite.

Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns