Cupa CEV (f): CSM Târgoviște, învinsă acasă de Galatasaray în turul 16-imilor

CSM Targoviste galatasaray Cupa CEV volei feminin

CSM Târgoviște nu a reușit surpriza în manșa tur a 16-imilor Cupei CEV la volei feminin, dar a fost foarte aproape de a lua măcar un set lui Galatasaray.
Galatasaray Istanbul s-a impus la Târgoviște cu scorul de 3-0 (25-23, 25-21, 26-24) în manșa tur a 16-imilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Partida a durat 80 de minute. Sredic, cu 11 puncte, și Alexandra Trică (9) au fost cele mai eficiente jucătoare ale gazdelor. De la turcoaice s-au remarcat Meryem Boz (21 puncte) și Baladin (13 puncte).

Returul va avea loc 4 decembrie, la Istanbul.

Tot în Cupa CEV o avem și pe Știința Bacău, care va juca miercuri, de la ora 20.00, în Serbia, contra formației locale Zeleznicar Lajkovac, tot în prima manșă a 16-imilor.

Eliminată din Liga Campionilor, Alba Blaj va juca și ea tot în Cupa CEV, dar va intra în cursă abia în optimile de finală ale competiției.

CSM Targoviste inaintea debutului in Cupa CEV la volei feminin
CSM Targoviste inaintea meciului cu Galatasaray din prima mansă a 16-imilor Cupei CEV
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns