Cupa CEV (f): CSM Târgoviște, învinsă acasă în prima manșă a 16-imilor

CSM Târgoviste, echipa pentru campionatul 2019/ 2020

CSM Târgoviște a fost învinsă pe propriul teren de formația maghiară Fatum Nyiregyhaza în prima manșă a 16-imilor de finală a Cupei CEV la volei feminin.
CSM Târgoviște a fost învinsă cu scorul de 3-2 (25-22, 25-17, 27-29, 24-26, 15-10) de Fatum Nyiregyhaza, în primul tur al 16-imilor finală ale Cupei CEV. Partida a durat 137 de minute și a oferit un recital de blocaje ale învingătoarelor, care s-au impus cu 23-8!

Cu 23 de puncte, Yusleyni Herrera Alvarez a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor. De la oaspete s-a remarcat Olena Lymareva, cu 24 de puncte. La maghiare a evoluat, pe postul de fals, și fosta internațională de junioare româncă Eliza Varga. Aceasta încearcă să obțină dreptul de a juca pentru naționala Ungariei și de aceea nu am mai văzut-o în lotul României și la senioare. Ea a reușit 19 puncte contra târgoviștencelor.

Partida retur va avea loc în 17 decembrie, în Ungaria, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale competiţiei, acolo unde va întâlni învingătoarea dublei croate Mladost Zagreb – OK Kastela.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns