Cupa CEV (f): Știința Bacău a fost eliminată de Dinamo Krasnodar

stiinta bacau volei cupa cev
stiinta bacau volei cupa cev
Stiinta Bacau s-a oprit in sferturile Cupei CEV

Știința Bacău s-a oprit în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

În meci retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin, Știința Bacău a fost învinsă cu scorul de 3-1 (25-17, 20-25, 25-16, 25-15), la Krasnodar, de echipa locală, Dinamo.

Învinse și în tur cu scorul de 3-0, băcăuancele au părăsit competiția.

În Cupa CEV o mai avem pe Alba Blaj, care a jucat în Liga Campionilor și va juca în Challenge Round-ul Cupei CEV, adică în noile sferturi de finală.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns