Cupa CEV (f): Ştiinţa Bacău a învins pe Apollon Limassol

stiinta bacau volei feminin echipa
stiinta bacau volei feminin echipa
Stiința Bacău, sezonul 2015

Ştiinţa Bacău a debutat cu dreptul în actuala ediţie a Cupei CEV şi e aproape de calificarea în optimile de finală.

În prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin, Ştiinţa Bacău a învins cu scorul de 3-0 (25-22, 25-19, 25-13) formaţia cipriotă Apollon Limassol. Meciul a durat 80 de minute.

Partida retur va avea loc în Cipru, la data de 11 noiembrie.

Dacă se va califica în optimi, Ştiinţa Bacău va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Nis Spartak Subotica şi Eurosped TVT Almelo.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns