Cupa CEV (f): Ştiinţa Bacău joacă azi în optimile de finală. Spectatorii pot dona jucării

stiinta bacau spartak subotica volei
stiinta bacau spartak subotica volei
Stiinta Bacau a castigat meciul tur, din Serbia

Ştiinţa Bacău joacă azi pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Meciul e un special din două motive.

Învingătoare cu 3-1 săptămâna trecută, pe terenul sârboaicelor de la Spartak Subotica Nis, Ştiinţa Bacău joacă azi cu calificarea pe masă în manşa a doua a optimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

Partida de la Bacău va începe de la ora 17.00 şi e specială din două motive, pe lângă faptul că poate aduce calificarea în sferturile de finală. Se dispută chiar de ziua Claudiei Gavrilescu, una dintre veteranele şi liderele lotului. Ea împlineşte 35 de ani şi nu pot decât să-i urez ca tot ce îşi doreşte să i se îndeplinească înzecit. La Multi Ani!

În plus, la acest meci spectatorii sunt invitaţi să vină cu jucării pe care să le arunce pe teren la finalul meciului, după un model patentat de mai mulţi ani în strîinătat şi adoptat cu succes şi la noi. Sper să vină cât mai mulţi şi să se strângă cât mai multe jucătorii, pentru că ele vor fi donate apoi copiilor din familii nevoiaşe din judeţul Bacău.Aşa cum probabil ştiţi, deja avem câteva echipecalificate în fazele superioare ale cupelor europene: la masculin, Volei Municipal Zalău va juca în sferturile Cupei CEV, iar Arcada Galaţi în optimile Cupei Challenge. La feminin, CSM Bucureşti s-a calificat în optimile Cupei Challenge. În Liga Campionilor le avem pe Tomis Constanţa, la masculin – constănţenii vor juca azi – şi Alba Blaj, la feminin.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns