Cupa CEV (f): Ştiinţa Bacău joacă azi returul de la Krasnodar

stiinta bacau dinamo krasnodar cev
stiinta bacau dinamo krasnodar cev
Stiinta Bacau a fist invinsa acasa de Dinamo Krasnodar

Ştiinţa Bacău va disputa azi meciul retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

Ştiinţa Bacău va juca, de la ora 18.30, returul sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Româncele s.au deplasat la Krasnodar, unde vor juca împotriva deţinătoarei trofeului, Dinamo, formaţie care s-a impus în tur, în România, cu 3-0.

Învingătoarea acestei duble manşe se va califica în Challenge Round, unde se dispută, practic, alte sferturi de finală, urmate de semifinale şi de finala competiţiei. În acea fază a ajuns Alba Blaj, care vine din Liga Campionilor.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns