Cupa CEV (f): Știința Bacău joacă joi în optimile de finală

stiinta bacau volei feminin cev
stiinta bacau volei feminin cev
Stiinta Bacau joaca in Serbia

Știința Bacău încheie joi săptămâna europeană a echipelor românești. Echipa noastră va juca în optimile Cupe CEV la volei feminin.

În manșa tur a optimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin, Știința Bacău va juca joi, în deplasare, contra sârboaicelor de la Spartak Subotica Nis. Meciul va începe de la ora 19.00.Așa cum am spus, Știința Bacău – unica reprezentantă a României rămasă în cursă în a doua competiție europeană – încheie seria meciurilor formațiilor românești în competițiile continentale. Azi, în Liga Campionilor, Alba Blaj a fost învinsă la Sibiu de Dinamo Moscova. În Cupa Challenge, CSM București a obținut o victorie dramatică în turul 16-imilor, în vreme ce CSM Târgoviște a pierdut în deplasare, în aceeași fază.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns