Cupa CEV (f): Știința Bacău joacă miercuri, de la ora 17.00, acasă, în sferturi. Intrarea e liberă

stiinta bacau spartak subotica volei
stiinta bacau spartak subotica volei
Stiinta Bacau in actiune

Știința Bacău va juca în această după-amiază, de la ora 17.00, în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

Adversarele băcăuancelor vor fi componentele formației ruse Dinamo Krasnodar, nimeni alta decât deținătoarea trofeului, care au trei jucătoare din naționala Rusiei, campioană europeană și recent calificată la Jocurile Olimpice.

Cum sezonul oficial intern se reia abia pe 23 ianuarie, Știința Bacău a pregătit disputa cu echipa rusă susținând două partide de verificare, cu Penicilina Iași și Unic Piatra Neamț, ambele câștigate cu 3-0.

Partida dintre Știința Bacău și Dinamo Krasnodar va avea loc miercuri, 20 ianuarie, începând cu ora 17, în Sala Sporturilor din Bacău, și va fi arbitrată de Antonello Calleja (Malta) și Iskra Zidanic (Croația). Intrarea va fi liberă.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns