Cupa CEV (f): Știința Bacău și CSM Târgoviște joacă miercuri în şaisprezecimi

stiinta bacau volei feminin echipa
stiinta bacau volei feminin echipa
Stiința Bacău, sezonul 2015

Două echipe românești vor juca, miercuri, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV la volei feminin: Știința Bacău și CSM Târgoviște.

Știința Bacău, învinsă surprinzător în urmă cu câteva zile, la Craiova, încearcă să-și refacă moralul în partida tur din şaisperzecimile de finală ale Cupei Cev. Băcăuancele vor juca pe propriul teren, contra cipriotelor de la Apollon Prestige Limassol. Meciul va avea loc de la ora 17.00, la Bacău. Iată ce a declarat antrenorul Florin Grapă despre acest meci: ”E greu, având în vedere că venim după înfrângerea neașteptată de la Craiova. Sper și sunt convins că echipa are puterea să se monteze pentru a câștiga categoric această partidă. De fapt, dacă vreți, acesta este și un examen de maturitate al echipei, gândindu-ne în continuare la campionat”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău. Returul va avea loc pe 11 noiembrie, în Cipru.

CSM Târgoviște, formație neînvinsă în campionat, va juca tot miercuri și tot pe propriul teren, contra formației azere Azeryol Baku. Partida de la Târgoviște va începe la ora 18.00. Returul va avea loc pe 10 noiembrie, în Azerbaidjan.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns