Cupa CEV (f): Volei Alba Blaj, ca și calificată în finală după victoria clară de la Bacău. Cu cine ar putea juca pentru trofeu

Volei Alba Blaj sezonul 2018/ 2019

Volei Alba Blaj este ca și calificată în finala Cupei CEV la volei feminin. Ar fi a doua finală consecutivă pentru Blaj în cupele europene, o performanță unică în voleiul feminin românesc.
Volei Alba Blaj s-a impus la Bacău, în fața Științei, cu scorul de 3-0 (25-12, 25-16, 25-16), în prima manșă a semifinalelor Cupei CEV la volei feminin. După cum ați dedus din scor, meciul nu a fost lung, durând doar doar 67 de minute. Oaspetele, de la care s-au remarcat Ioana Baciu (22 de puncte) și Sonja Newcombe (7 puncte) au dat o adevărată lecție de apărare pe fileu. Ele au reușit 14 blocaje, față de unul singur al gazdelor! De la gazde cele mai eficiente au fost Slavina Koleva (7 puncte) și Cristina Cazacu (6). De remarcat este că în setul al treilea au intrat pe teren la Bacău și cele mai tinere jucătoare ale echipei, Iulia Mătanie (15 ani) și Mădălina Airoaie (16 ani). Prima a și reușit un as.

Returul este programat marți, la Blaj, și în mod normal Alba nu va avea probleme în a-și asigura calificarea. Nici în cealaltă semifinală nu există suspans. Italiencele de la Busto Arsizio au avut emoții doar în primul set al meciului disputat în Ungaria, cu echipa antrenată de Paul Bogdan, Bekescsaba. Oaspetele s-au impus cu 3-0 (25-23, 25-14, 25-18) și pentru ele returul va fi doar un prilej de celebrare a calificării în finală alături de fani.

Finala Cupei CEV va avea loc în format tur-retur, în a doua jumătate a lunii martie. Din păcate, reprezentanta României va juca meciul decisiv pentru trofeu în deplasare.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns