Cupa CEV (m): Arcada Galați a învins în deplasare, Dinamo a pierdut acasă

Un jucator de volei îmbrăcat în albastru atacă din zona patru cu doi jucători la blocaj în meciul din Cupa CEV dintre Kuopio și Arcada Galați din Cupa CEV la volei masculin editia 2019/ 2020

Favoritele au confirmat pronosticurile în prima manșă a Cupei CEV la volei masculin. 
Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-0 (25-19, 25-23, 25-22) în fața formației finlandeze Savo Volley Kuopio,v în manşa tur din 16-iimile Cupei CEV. Partida a duurat 79 de minute.

Returul va avea loc la Galaţi, la 17 decembrie, iar câştigătoarea din dubla manşă va juca în optimile de finală, acolo unde va juca împotriva învingătoarei dublei dintre Dukla Liberec și Galatasaray. Turcii s-au impus cu scorul de 3-1 în prima manșă.

Un jucator de volei îmbrăcat în albastru atacă din zona patru cu doi jucători la blocaj în meciul din Cupa CEV dintre Kuopio și Arcada Galați din Cupa CEV la volei masculin editia 2019/ 2020
Marian Bala, de la Arcada Galați, în atac în meciul din Finlanda (FOTO: CEV)Dinamo, învinsă acasă de Arkaș Izmir în Cupa CEV

Cea de-a doua echipă românească din Cupa CEV la volei mascaulin, Dinamo, a fost învinsă, conform așteptărilor, de turcii de la Arkaș Izmir, chiar în sala Dinamo. Oaspeții s-au impus cu scorul de 3-0 (25-21, 25-18, 25-16), în manşa tur din faza 16-ilor Cupei CEV.

Partida retur va avea loc în Turcia, în 19 decembrie, iar învingătoarea va juca în optimi contra câștigătoarei dublei Şahtior Soligorsk – United Volleys Frankfurt. În prima manșă, ucrainenii s-au impus cu 3-2 în deplasare.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa CEV (m): Arcada Galați a învins în deplasare, Dinamo a pierdut acasă

  1. Disclaimer
    Photos featured on the CEV Photo Galleries are downloadable copyright free for media purposes only and only if CEV is credited as the source material. They are protected by copyright for all other commercial purposes. Those wishing to use CEV Photo Gallery photos for other commercial purposes should contact communication@cev.eu.

Lasă un răspuns