Cupa CEV (m): Arcada Galați, învinsă în manșa tur a optimilor

arcada galati volei masculin

Arcada Galați a fost învinsă în manșa tur a optimilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin.
Formația slovenă ACH Volley Ljubljana s-a impus cu scorul de 3-0 (25-19, 27-25, 25-22), în fața Arcadei Galați. Meciul a durat 77 de minute și a contat pentru manşa tur din optimile de finală ale Cupei CEV.

Returul va avea loc la Galați, în 30 ianuarie, iar pentru a se califica, Arcada are nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1, plus câștigarea ”setului de aur”. Iar dacă vor ajunge în sferturi, pe gălățeni îi va aștepta o răsplată pe măsură: un meci de gala cu una dintre cele mai puternice echipe din Europa la ora actuală, Belogorie Belgorod. Rușii, antrenați de Gianni Crețu până la finalul anului trecut, vor juca în optimi împotriva formației Hapoel Akko.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns