Cupa CEV (m): Arcada Galați s-a calificat în sferturile de finală!

Bucuria jucătorilor de la Arcada Galați după calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV

Victorie mare obținută de Arcada Galați în Cupa CEV la volei masculin! Echipa noastră s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.
În meciul din optimile de finală disputat în turneul organizat la Moscova, Arcada a învins cu scorul de 3-2 (25-19, 26-24, 20-25, 21-25, 15-10) formația olandeză Amysoft Lycurgus Groningen. Meciul a durat 126 de minute.

Olandezul românilor, Niels Klapwijk, a fost cel mai bun marcator al echipei noastre, cu 28 de puncte. Cu excepția primului set, câștigat relativ lejer de Arcada, meciul a fost unul extrem de disputat. Din fericire, chiar dacă au fost egalați după ce au condus cu 2-0 la seturi, jucătorii din Galați au reușit să se mobilizeze și să câștige setul decisiv, după ce s-au desprins încă de la început la 6-1, pe serviciul lui Talpă, dar grație a trei blocaje consecutive reușite de reprezentanții României în Cupa CEV. Chiar dacă adversarii au egalat la 7, la schimbarea terenurilor scorul era 8-7 pentru noi, avantaj suficient pentru a turna plumb în picioarele adversarilor, care au fost învinși cu 15-10.

Bucuria jucătorilor de la Arcada Galați după calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV
Bucuria jucătorilor de la Arcada Galați după calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV (FOTO: CEV)

Următoarea adversară a echipei antrenate de Sergiu Stancu va fi, mai mult ca sigur, chiar organizatoarea turneului, Dinamo Moscova, una dintre favoritele la trofeu. Clasată pe locul 3 în campionatul Rusiei, formația care îi are ca titulari, printre alții, pe Țvetan Sokolov sau Ilia Vlasov, joacă în această seară contra sârbilor de la Vojvodina Novi Sad. Partida va avea loc joi, de la ora 18.00, ora României.
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns