Cupa CEV (m): Dinamo va juca joi seară la Izmir, cu Arkaș, în returul 16-imilor

Atacantul dinamovist Raul Munoz, in atac in meciul cu Arkaș Izmir, din manșa tur a 16-imilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin

Dinamo are o sarcină grea joi seară, la Izmir, în returul 16-imilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin.
Învinși acasă, în tur, cu scorul de 3-0, dinamoviștii vor încerca marea cu degetul în returul cu Arkaș Izmir, programat joi seară, în Turcia. Partida va începe la ora 19.00, ora locală, adică 20.00 la București, și pntru a ajunge în ”setul de aur”, elevii lui Daniel Răulescu au nevoie e o victorie cu 3-0 sau 3-1, adică să producă o mare surpriză.

Atacantul dinamovist Raul Munoz, in atac in meciul cu Arkaș Izmir, din manșa tur a 16-imilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin
Dinamovistul Munoz, în atac contra turcilor de la Arkaș Izmir, în 16-imile Cupei CEV la volei masculin (FOTO: CEV)

Dacă va trece de turci, Dinamo va aduce la București o altă echipă cu jucători de top, United Volleys Frankfurt, care îl are ca star pe Tobias Krick.


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Tot în Cupa CEV îi mai avem pe cei de la Arcada Galați. Aceștia s-au calificat în optimile de finală, acolo unde vor juca împotriva turcilor de la Galatasaray.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns