Cupa CEV (m): Explorări Baia Mare, eliminată în primul tur

explorari baia mare volei cupa cev
explorari baia mare volei cupa cev
Explorari Baia Mare a fost eliminata din Cupa CEV

Aventura europeană a formației Explorări Baia Mare s-a încheiat după doar un tur.

Ştiinţa Explorări Baia Mare a ratat calificarea în 16-ile Cupei CEV la volei masculin, după ce a fost învinsă şi în manşa a doua din primul tur al competiţiei de formaţia israeliană Japoel Mate-Asher Akko, scor 3-0 (25-22, 25-15, 25-21). Totul a durat 76 de minute. În tur, la Baia Mare, israelienii se impuseseră cu 3-2.

O altă formaţie din România, Arcada Galaţi, va intra direct în 16-imi, unde va întâlni câştigătoarea din primul tur dintre Vojvodina Novi Sad şi Barkom Lvov.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns