Cupa CEV (m): Explorări Baia Mare joacă azi, acasă, în primul tur

explorari baia mare volei masculin
explorari baia mare volei masculin
Explorari Baia Mare in sezonul 2016/ 2017

Explorări Baia Mare va juca azi în primul tur al Cupei CEV la volei masculin.

De la ora 18.00, Explorări Baia Mare va juca, în propria sală, contra israelienilor de la Hapoel Mate-Asher Akko. Returul va avea loc în Israel, pe 20 decembrie.

A doua echipă românească din actuala ediţie a Cupei CEV, Arcada Galaţi, e direct calificată în 16-imile competiţiei. Acolo, va întâlni învingătoarea dublei manşe dintre Barkom-Kazhany Lvov, din Ucraina, şi Vojvodina Novi Sad (Serbia). Prima manşă e programată azi, ir returul pe 21 decembrie, atunci când arbitru 1 va fi Niculae Stan.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns