Cupa CEV (m): Explorări Baia Mare și Arcada Galați și-au aflat posibilele adversare

explorari baia mare volei masculin
explorari baia mare volei masculin
Explorari Baia Mare (FOTO: Deak Laszlo)

La Varna a avut loc tragerea la sorți a Cupei CEV și a Cupei Challenge la volei masculin și feminin.

În Cupa CEV la volei masculin vom fi reprezentați de două formații: Explorări Baia Mare și Arcada Galați.

Explorări Baia Mare va intra încă din prima fază și va juca împotriva învinsei din meciul dintre Hapoel Mate-Asher Akko (Israel) – Hypo Tyrol Innsbruck (Austria). Cele două echipe se întâlnesc în Liga Campionilor. Interesant e că echipa Austriei e antrenată de românul Daniel Găvan.

Dubla manșă din Cupa CEV va avea loc în zilele de 6-8 decembrie (turul) – 20-22 decembrie (returul).Arcada Galați este direct calificată în 16-imi, acolo unde va juca împotriva învingăoarei dublei manșe dintre echipa ucraineană Barkom Kazhany Lvov și formația sârbă Vojvodina Novi Sad. Meciurile din 16-imi vor avea loc în zilele de 3-5 ianuarie (turul) și 17-19 ianuarie (returul).

AICI vedeți tabloul complet al meciurilor din Cupa CEV

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns