Cupa CEV (m): Municipal Zalău și SCM U Craiova joacă joi în turul șaisprezecimilor

municipal zalau volei masculin cev
municipal zalau volei masculin cev
Volei Municipal Zalau in sezonul 2015/ 2016

Joi va fi o zi importantă pentru două dintre echipele românești de volei masculin: Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova. Ele vor juca în primul tur al șaisprezecimilor Cupei CEV. Ambele vor juca în deplasare.

Cel mai dificil meci pare al formației Volei Municipal Zalău, care va juca împotriva turcilor de la Galatasaray, reprezentanta unui club care te face să te treacă un fior în momentul în care te gândești la fanii locali, indiferent de ramura sportivă. Partida se va juca într-o sală imensă, de vreo 7.000 de locuri – evident că nu va fi arhiplină – dar oricum, altele sunt reperele pentru jucători, alta va fi încărcătura emoțională a acestora. Partida de la Istanbul va începe la ora 18.30.

AICI vedeți de la ce oră joacă joi Tomis Constanța în prima etapă a Ligii Campionilor la volei masculin.

SCM U Craiova va juca tot în deplasare. Oltenii s-au deplasat în Cehia, acolo unde va juca contra celor de la Fatra Zlin. Partida va începe de la ora 18.00, iar craiovenii sunt încrezători într-un rezultat bun.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns