Cupa CEV (m): SCM U Craiova a fost eliminată în optimi de Olympiakos

andrei spinu olympiakos volei cev
andrei spinu olympiakos volei cev
Andrei Spinu in atac pentru Olympiakos in meciul de la Craiova

 

Lider în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, SCM U Craiova a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei CEV de liderul Greciei, Olimpiakos.

În meci retur contând pentru optimile de finală ale Cupei CEV la volei masculin, SCM U Craiova a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-15, 25-18) de Olympiakos Pireu. Cum grecii, la care Andrei Spânu e jucător de bază,  se impuseseră şi la Craiova cu scorul de 3-2, aceştia s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Miercuri, de la ora 18.00, cea de-a doua reprezentantă a României în optimile de finală ale Cupei CEV, Volei Municipal Zalău, va juca meciul retur în compania elveţienilor de la Lausanne.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns