Cupa CEV (m): SCM U Craiova a fost învinsă acasă de Ziraat Bankasi Ankara (FOTO)

craiova ankara volei cupa cev

SCM U Craiova nu a avut nici o șansă în fața turcilor de la Ziraat Bankasi Ankara, în prima manșă cu scorul de 3-0, în prima manşă din 16-imile Cupei CEV la volei masculin.
Turcii s-au impus chiar la Craiova cu scorul de 3-0 (25-22, 25-16, 25-17), după 78 de minute de joc. Returul va avea loc în 20 decembrie, la Ankara, dar problema calificatei nu se mai pune.

craiova ankara cupa cev
Craiova construieste o faza de atac

La finalul meciului, antrenorul gazdelor, Dănuț Pascu, a declarat: ”Am jucat în fața unei adversare experimentate, care mi-a dat impresia că nici nu a forțat prea mult. Noi am fost total depășiți de joc. Am jucat rău și nu am fost în stare să ne ridicăm nivelul”, a spus tehnicianul.
volei danut pascu craiova antrenor
Antrenorul Dănuț Pascu

Cam de aceeași părere a fost și Joshko Milenkoski, antrenorul principal al formației Ziraat Bankasi Ankara: “Ne așteptam la un meci mai dificil, deoarece aveam ceva informații despre adversari. Ei au 7 jucători străini, inclusiv nume importante, și așteptam un pic mai mult de la ei.  Noi am jucat mai bine. Probabil că ei au probleme și în campionatul intern”, a declarat el.
craiova ankara cupa cev volei
Neamțul Hohne incearca sa sparga blocajul advers

Tot în prima mansă a 16-imilor Cupei CEV va juca, joi, pe teren propriu, Arcada Galați. Adversara românilor va fi formația cehă Kladno Volejbal. Returul va avea loc pe 20 decembrie, evident, în deplasare.

Mai multe fotografii de la meciul de volei SCM U Craiova – Ziraat Bankasi Ankara AICI.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns