Cupa CEV (m): SCM U Craiova joacă marți returul cu Olympiakos, din optimi

craiova ghionea atac olympiakos
craiova ghionea atac olympiakos
Gabriel Ghionea in atac

SCM U Craiova, singura echipă neînvinsă din campionatul nostru, joacă marți, în Grecia, returul optimilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin.

Învinși în prima manșă cu scorul de 3-2, românii au plecat cu gânduri mari la Pireu. Chiar dacă adversara lor e liderul campionatului Greciei, chiar dacă are mai mulți stranieri, printre care și pe românul Andrei Spânu, care jucător de bază al echipei, SCM U Craiova știe că nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Partida începe la ora 18.00, iar învingătoarea va juca în sferturile de finală contra învingătoarei dublei manșe dintre echipa rusă Gazprom-Ugra Surgut și formația finlandeză Tiikerit Kokkola.

 


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns