Cupa CEV (m): SCM U Craiova s-a calificat în optimi, unde va juca împotriva echipei lui Andrei Spînu

craiova volei masculin stiri cupa cev
craiova volei masculin stiri cupa cev
SCM U Craiova la startul meciului cu Cupa CEV (foto: Madalina Nanut)

SCM U Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei CEV în ciuda înfrângerii suferite pe propriul teren.

În manșa retur a șaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin, SCM U Craiova a fost învinsă cu scorul de 3-2 (28-26, 17-25, 22-25, 25-21, 15-13) de formația cehă Fatra Zlin, la capătul unui meci care a durat 122 de minute. Învingători în prima manșă cu scorul de 3-0, oltenii aveau nevoie de doar două seturi pentru a se califica în faza următoare, iar acestea au venit în actele doi și trei. Apoi, probabil și relaxați din punct de vedere psihic, ei au cedat meciul. Importantă e însă calificarea.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurentiu Lică, autor a 27 de puncte, 21 fiind obținute din atac.


În optimile de finală ale competiției, SCM U Craiova va juca împotriva formației Olympiakos Pireu, acolo unde evoluează cu mult succes internaționalul român Andrei Spânu.

Tot azi, Volei Municipal Zalău s-a calificat în optimile de finală ale aceleiași competiții. De asemenea, Arcada Galați a ajuns în șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns