Cupa CEV (m): SCM U Craiova și Volei Municipal Zalău joacă în optimi

scm craiova masculin volei

scm craiova volei masculin seniori 1Cupa CEV la volei masculin revine în actualitate cu optimile de finală, fază în care miercuri vor juca două echipe din România: SCM U Craiova și Volei Municipal Zalău.

SCM U Craiova va juca pe propriul teren, miercuri, de la ora 18.00, contra formației Olympiakos Pireu, din Grecia, la care evoluează titular centrul Andrei Spînu. Oltenii vin cu un moral foarte bun, ei fiind pe primul loc în Diviziei A1. E adevărat că nici adversarii săi nu stau rău, pentru că sunt lideri, după 6 etape, în Grecia. Așa că se anunță un meci foarte tare.

Cea de-a doua echipă românescă din optimile Cupei CEV, Volei Municipal Zalău, vor juca în optimi în deplasare, contra celor de la Lausanne. Partida va începe la ora 20.30.


Meciurile retur vor avea loc pe 15 decembrie (Craiova), respectiv 16 decembrie (Zalău).

andrei spinu olympiakos 1

andrei spinu volei masculin olympiakos
Andrei Spinu vine ca adversar la Craiova

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns