Cupa CEV (m): Ştiinţa Bacău s-a califcat în sferturile de finală

stiinta bacau volei feminin cev
stiinta bacau volei feminin cev
Stiinta Bacau

 

Ştiinţa Bacău s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei feminin după o dublă victorie.

Ştiinţa Bacău a încheiat anul 2015 cu o victorie spectaculoasă. Pe teren propriu, băcăuancele au învins cu scorul de 3-0 (25-18, 25-18, 25-12) formaţia sârbă Spartak Subotica Niş, după 66 minute de joc. Cum şi în tur victoria revenise tot româncelor, cu 3-1, ele s-au calificat în sferturile de finală.

Următoarea adversară a băcăuancelor va fi formaţia rusă Dinamo Krasnodar, care a eliminat pe Bekescsaba NSE. Meciurile vor avea loc anul viitor, în ianuarie, prima manşă urmând să aibă loc la Bacău.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns