Cupa CEV (m): Volei Municipal Zalău a învins în deplasare și e aproape de calificarea în sferturile de finală!

zalau volei cupa cev masculin
zalau volei cupa cev masculin
Volei Municipal Zalau la inceputul meciul de la Lausanne, din Cupa CEV

Victorie exceptională obținută de Volei Municipal Zalău în manșa tur a optimilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin!

Volei Municipal Zalău a învins în această seară, cu scorul de 3-1 (24-26, 25-23, 25-21, 25-20), în deplasare, pe Lausanne VC!

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Marian Bala, care a reușit 20 de puncte. El a fost urmat de Ciprian Matei, cu 17!Returul va avea loc pe 16 decembrie, la Zalău.

Tot azi, au mai jucat în cupele europene Arcada Galați – a câștigat în Challenge Cup – și SCM U Craiova (a fost învinsă acasă, greu, de Olympiakos)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns