Cupa CEV (m): Volei Municipal Zalău joacă miercuri în sferturi

volei municipal zalau cupa cev
volei municipal zalau cupa cev
Volei Municipal Zalau

Ultima reprezentantă a României în Cupa CEV la volei masculin, Volei Municipal Zalău, va juca miercuri tocmai în Finlanda.

Volei Municipal Zalău va juca miercuri, de la ora 18.30, la Sastamala, în Finlanda, în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin. Formația gazdă s-a calificat după ce a eliminat echipa greacă Foinikas Syros.

Zălăuanii au trecut în optimi de formația elvețiană Lausanne, pe care au învins-o și acasă și în deplasare.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns