Cupa CEV (m): Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova joacă miercuri pentru calificarea în optimile de finală

volei cupa cev masculin zalau galatasaray
volei cupa cev masculin zalau galatasaray
Volei Municipal Zalau va juca in saispreecimile Cupei CEV cu Galatasaray

Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova joacă miercuri pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei CEV la volei masculin. Ambele formații vor disputa returul șaisprezecimilor de finală pe propriul teren.

SCM U Craiova are o misiune mai lejeră, după victoria cu 3-0 obținută în deplasare, pe terenul celor de la Fatra Zlin. Două seturi câștigate miercuri în faza cehilor echivalează cu calificarea în optimile de finală ale competiției. Meciul va avea loc în sala din Craiova, de la ora 18.00. Dacă se va califica, în optimi Craiova ar urma că aibă o confruntare cu unul dintre cei mai valoroși jucători români de volei ai generației actuale: Andrei Spînu. Acesta joacă la Olympiakos Pireu, echipă care în primul meci din Cupa CEV a învins cu 3-1 în deplasare.Volei Municipal Zalău va avea o misiune dificilă în încercarea de calificare în optimile de finală. Învinși cu 3-1 la Istanbul, de Galatasaray, ardelenii au nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 pentru a ajunge să dispute setul de aur pentru stabilirea echipei care va juca în optimile de finală. Dacă nu reușesc acest lucru, zălăuanii nu vor părăsi Europa, ci vor schimba competiția, urmând să joace în 16-imile de finală ale Cupei Challenge. Partida de la Zalău va începe la ora 18.00. În optimile Cupei CEV, Zalăul ar urma să joace contra învingătoarei din meciul Lausanne – Zwolle.

Meciurile nu vor fi televizate.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns