Cupa CEV (m): Volei Municipal Zalău s-a calificat în sferturile de finală!

zalau volei masculin cupa cev
zalau volei masculin cupa cev
Volei Municipal Zalau s-a calificat fara emotii in sferturile de finala

Volei Municipal Zalău s-a calificat de o manieră strălucitoare în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin.

În manșa retur al optimilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin, Volei Municipal Zalău a învins cu scorul de 3-0 (25-19, 25-18, 25-18) pe UC Lausanne. Cum în tur românii se impuseseră cu scorul de 3-1, aceștia s-au calificat cu o dublă victorie în sferturile de finală.

Cel mai valoros jucător al meciului din această după-amiază a fost Răzvan Mihalcea, cu 12 puncte. El a fost urmat la eficacitate de coechipierii său Del Bosco și Bala, cu 11, respectiv 10 puncte reușite.

În sferturile de finală, Volei Municipal Zalău va juca împotriva finlandezilor de la VaLePa Sastamala. Aceștia au învins cu scorul de 3-0 în tur, și au pierdut cu 3-2 în returul cu grecii de la Foinikas Syros. Primul meci va avea loc în Finlanda pe 20 ianuarie 2016 (plus minus o zi), iar returul o săptămână mai târziu.Zălăuanii sunt singura echipă românească rămasă în cursă în Cupa CEV după ce, ieri, SCM U Craiova a fost eliminată de Olympiakos Pireu.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa CEV (m): Volei Municipal Zalău s-a calificat în sferturile de finală!

Lasă un răspuns