Cupa CEV (m): Volei Municipal Zalău va juca miercuri returul sferturilor de finală

zalau volei cupa cev
zalau volei cupa cev
Zalauanii vor sa treaca de sferturile Cupei CEV

Volei Municipal Zalău va juca, miercuri, de la ora 18.00, returul sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin.

Învinşi cu 3-1 săptămâna trecută, în Finlanda, Volei Municipal Zalău va juca miercuri, de la ora 18.00, contra formaţiei VaLePa Sastamala, din Finlanda. Zălăuanii au deja experienţa întoarcerii unei înfrângeri, atunci când au eliminat la setul de aur formaţia turcă Galatasaray Istanbul, aşa că nu pot decât să sper că şi în această seară vor scrie o nouă pagină de aur în istoria clubului şi, desigur, a voleiului românesc.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns