Cupa Challenge (m): Arcada Galați, eliminată în optimi de Lyon. Setul doi a ținut 47 de minute!

Arcada Galati volei cupa challenge
Arcada Galati volei cupa challenge
Arcada Galati

Parcursul european al formației Arcada Galați s-a oprit în optimile de finală la volei masculin. Dar după un meci spectaculos.

Arcada Galați și-a încheiat prima experiență europeană în Franța. Învingători cu 3-0 în prima manșă, românii au fost învinși în retur cu același scor. În plus, au pierdut și setul de aur, părăsind Cupa Challenge la volei masculin.

Asul Lyon Metropole s-a impus cu 3-0 (25-15, 47-45, 25-22) în meciul propriu-zis, și apoi cu 15-10 în setul de aur. Demn de remarcat este setul secund, care a fost pierdut de gălățeni cu scorul de 45-47, la capătul a nu mai puțin de 47 de minute!
Astfel, în fazele următoare ale cupelor europene vom avea doar două formații: CSM București în sferturile Cupei Challenge la volei feminin, și Alba Blaj, în Challenge Round-ul Cupei CEV, tot la volei feminin.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns