Cupa Challenge (f): Ambele meciuri ale finalei disputate de CSM București vor fi televizate de Digisport

roxana bacsis georgiana fales volei
roxana bacsis georgiana fales volei
Georgiana Fales si Roxana Bacsis se bucura dupa calificarea in finala Cupei Challenge

O veste bună legată de meciurile pe care CSM București le va disputa în finala Cupei Challenge la volei feminin.

Meciurile istorice pe care CSM București le va disputa în finala Cupei Challenge vor putea fi urmărite în direct de toți iubitorii voleiului. Adversara fetelor noastre va fi echipa turcă Trabzon.

Ambele meciuri se vor televiza pe DigiSport. Prima partidă va avea loc miercuri, de la ora 18.00, la București, în vreme ce returul va avea loc în Turcia, duminică, 3 aprilie, de la ora 15.00.

Așa cum ați aflat deja, de AICI, meciul tur va avea în sala Elite & Performance Sport, de la Sun Plaza.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns