Cupa Challenge (f): CSM București a câștigat cu 3-1 prima manșă a finalei!

challenge cup volei csm bucuresti
challenge cup volei csm bucuresti
CSM București la finalul finalei de la Bucuresti

CSM București a profitat din plin de avantajul terenului propriu și are prima șansă în finala Cupei Challenge la volei feminin.

CSM București a învins cu scorul de 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15) formația turcă Trabzon Idman Ocagi, în prima manșă a turului Cupei Challenge la volei feminin. Victoria a fost obținută într-o atmosferă superbă, în sala Elite&Sport Performance, acolo unde au asistat la partidă aproape 600 de spectatori.

Returul va avea loc duminică, la Trabzon, acolo unde turcoaicele vor juca într-o sală cu 7.000 de locuri. Pentru a cuceri trofeul și a deveni prima echipă de volei feminin din România câștigătoare a unei cupe europene, CSM București are nevoie fie de câștigarea a două seturi, fie de câștigarea ”setului de aur”. Acesta se va disputa dacă ”în timpul regulamentar de joc” Trabzon se va impune cu 3-0 sau 3-1.


Suntem foarte fericite pentru victoria obținută. Acum ne gândim la meciul de duminică, acolo unde avem nevoie de două seturi pentru a cucerit trofeul. Cred că e mai bine că am jucat aici, pentru că aici avem publicul lângă noi și sala e mereu plină. Dacă am fi jucat la Polivalentă poate sala ar fi fost pe jumătate goală și nu era bine”, a declarat după meci Georgiana Faleș, care a fost asaltată de copiii de la CSM pentru acordarea de autografe.

Roxana Bacșiș, care a fost cea mai eficientă jucătoare a echipei noastre, cu 23 de puncte, a declarat: ”Este o seară fantastică pentru noi. Vrem să cucerim trofeul, pentru că ar însemna un maxim al carierei noastre. Sper să câștigăm în Turcia tot meciul, nu doar două seturi”.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns