Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti A CÂŞTIGAT trofeul! Româncele s-au impus şi în meciul retur

csm bucuersti cupa challenge volei feminin campioane
csm bucuersti cupa challenge volei feminin campioane
Bucuria fetelor noastre dupa castigarea Cupei Challenge la volei feminin!

CSM Bucureşti a împlinit, azi, un vis în care foarte puţini români probabil credeau: o echipă feminină românească a obţinut un trofeu continental!

UPDATE: CSM Bucureşti nu s-a mulţumit doar cu cele două seturi care îi asigurau trofeul, ci au câştigat chiar partida! Româncele s-au impus cu scorul de 3-1 (25-23, 25-13, 20-25, 25-20) la Trabzon!

La ora redactării acestei ştiri, CSM Bucureşti a reuşit să câştige două seturi în meciul de la Trabzon, exact acele seturi de care avea nevoie pentru a-şi asigura Cupa Challenge.

În meciul tur, CSM Bucureşti se impusese cu scorul de 3-1, astfel că în retur avea nevoie de doar două seturi pentru a obţine trofeul pus în joc.

Aceasta e prima cupă europeană cucerită de o echipă feminină de volei din România.

Iată numele celor care au scris istorie pentru România

3. Roxana Bacşiş

4. Diana Tătaru

5. Mihaela Ozun

6. Jasna Majstorovic

8. Adina Roşca

10. Giulia Pincerato

11. Diana Cărbuneanu

12. Georgiana Faleş

13. Maria Karakasheva

15. Laura Pihlajamaki

16. Jole Ruzzini

18. Tamara Susic

 

Această ştire se va actualiza.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti A CÂŞTIGAT trofeul! Româncele s-au impus şi în meciul retur

Lasă un răspuns