Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti a obţinut o victorie excepţională în Cehia şi s-a calificat în optimi!

csm bucuresti volei feminin
csm bucuresti volei feminin
CSM Bucuresti e in optimile Cupei Challenge

CSM Bucureşti a dat lovitura în Cehia, acolo unde a obţinut nu doar calificarea în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, dar a şi învins categoric echipa locală.

CSM Bucureşti a învins în această seară, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-21, 26-24), în deplasare, formaţia cehă Kralovo Pole Brno şi s-a calificat în stil de mare echipă în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

În prima manşă, disputat în urmă cu o săptămână, la Bucureşti, CSM a învins cu 3-2, revenind de la 0-2 la seturi!
În optimile de finală, CSM Bucureşti va juca împotriva învingătoarea dublei manşe dintre echipa maghiară Honved Obuda Budapesta şi echipa greacă Olympiacos Pireu. În tur s-a impus Olympiacos cu 3-0. Returul va avea loc miercuri.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns