Cupa Challenge (f): CSM București atacă azi calificarea în semifinale!

csm bucuresti volei feminin cupa challenge
csm bucuresti volei feminin cupa challenge
Fetele de la CSM Bucuresti pot scrie azi istorie pentru Romania

Pentru CSM București a venit ziua cea mare. Ziua în care ”tigroaicele” vor ataca, în fața propriilor suporteri, calificarea în semifinalele unei cupe europene. Partida va putea fi urmărită în direct pe DigiSport 4, de la ora 18.30.

Învingătoare cu scorul de 3-0 în Germania, jucătoarele de la CSM București au nevoie de două seturi pentru a-și atinge obiectivul cu care au plecat la drum în actuala ediție a cupelor europene. De la ora 18.30, în sala de la Sun Plaza, care poartă numele de Elite & Sport Performance, CSM București va juca împotriva formației germane Wiesbaden, în manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.
În semifinale, CSM București ar urma să joace, cel mai probabil, contra învingătoarei meciului dinte turcoaicele de la Bursa BBSK, care au învins clar, cu 3-0, în Belgia, pe Asterix Kieldrecht, în prima manșă. În semifinale, CSM ar urma să joace turul în deplasare, pe 9 martie, iar returul la București, evident.

Cum intrarea este liberă și spectacolul este asigurat, sunteți așteptați să veniți în număr cât mai mare la sală.

O veste foarte bună este că partida va fi transmisă în direct. Ea va putea fi vizionată pe DigiSport 4.

Multă baftă, fetelor!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns