Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti cu un pas în finală! A CÂŞTIGAT în Turcia!

csm bucuresti volei feminin
csm bucuresti volei feminin
CSM Bucuresti e aproape de finala Cupei Challenge

CSM Bucureşti a reuşit una dintre cele mai frumoase victorii din voleiul românesc al ultimei perioade! A câştigat în Turcia şi s-a apropiat de calificarea în finala Cupei Challenge la volei feminin.

CSM Bucureşti a disputat aseară, la Bursa, manşa tur a semifinali Cupei Challenge la volei feminin. Iar româncele nu s-au speriat deloc de renumele adversrelor, care sunt chiar deţinătoarele trofeului, şi au câştigat chiar în sala acestora!

Scor final: CSM Bucureşti – Bursa 3-1 (25-18, 16-25, 25-23, 25-22) şi româncele sunt la doar două seturi de calificarea în prima finală europeană din istoria voleiului feminin românesc!

Returul va avea loc duminică, la sala Elite&Performance, de la Sun Plaza, de la ora 18.00, acolo unde CSM Bucuerşti va avea nevoie de dour două seturi pentru a se califica în finală!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti cu un pas în finală! A CÂŞTIGAT în Turcia!

Lasă un răspuns