Cupa Challenge (f): CSM București dispută marți returul șaisprezecimilor, în Cehia

csm bucuresti volei cupa challenge
csm bucuresti volei cupa challenge
Voleibalistele de la CSM Bucuresti in timpul escalei facute la Viena in drum spre Brno

Fetele de la CSM București joacă marți meciul decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

Plecate azi la Brno, acolo unde au ajuns zburând cu avionul la Viena și de acolo cu autocarul în orașul ceh, jucătoarele de la CSM București au speranțe mari de la returul cu Kralovo Pone. Învingătoare cu scorul de 3-2 în tur, la capătul unui meci dramatic, bucureștencele au nevoie ori de o victorie ori de două seturi pentru a intra în setul de aur și a lupta pentru o calificare în optimile de finală.

Partida de la Brno va începe la ora 19.00, ora României.


 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns