Cupa Challenge (f): CSM București joacă azi, la ora 15.00, returul finalei. E la două seturi de o performanță istorică

csm bucuresti volei feminin cupa challenge
csm b ucuresti volei feminin cupa challenge
CSM Bucuresti e aproape de o performanta istorica

Câteva ore ne mai despart de o performanță istorică: cucerirea unei cupe europene de către o formație feminină de volei din România!

CSM București dispută în această după-amiază, de la ora 15.00, la Trabzon, în Turcia, returul finalei Cupei Challenge la volei feminin. Învingătoare în meciul tur cu scorul de 3-1, bucureștencele au nevoie de doar două seturi pentru a cuceri trofeul competiției. Practic, CSM București are trei șanse din patru pentru a deveni campioana ediției 2015/ 2016 a Cupei Challenge: să învingă, să piardă cu 3-2, sau să piardă cu 3-0 sau 3-1, dar să câștige apoi ”setul de aur”.

Fetele noastre au ajuns în Turcia de vineri dimineață și deja au făcut câteva antrenamente în sala de 1.200 de locuri în care se va disputa după-amiază partida cu Trabzon. Meciul va putea fi urmărit în direct la DigiSport, dar și pe Laola1.tv, pentru cine nu prinde acest post.

Multă baftă, fetelor!


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns