Cupa Challenge (f): CSM București joacă diseară, de la ora 20.00, în manșa tur a sferturilor

csm bucuresti volei feminin cupa challenge
csm bucuresti volei feminin cupa challenge
Voleibalistele de la CSM Bucuresti s-au antrenat in sala unde vor juca marti seara

CSM București joacă marți seară, de la ora 20.00, manșa tur a celui mai important meci european din scurta istorie a clubului.

”Tigroaicele” – poreclă căpătată după ”brevetarea” mascotei – vor juca, de la ora 20.00, în Germania, contra formației Wiesbaden. Clasate pe locul 5 în Bundesliga, nemțoaicele au eliminat în optimile Cupei CEV o altă formație germană, Vilsbiburg. Partea bună este că, nefiind transmis de nici o televiziune din România, putem vedeam meciul liniștiți pe LAOLA1.tv. AICI aveți un link.

Returul va avea loc miercuri, 24 februarie, la București, de la ora 18.30.

Ajunse de ieri în Germania, bucureștencele s-au antrenat deja în sala unde va avea loc meciul. În optimi, ele au reușit să elimine, după un meci dramatic, decis la ”setul de aur”, pe Olimpiakos Pireu. Un rezultat care nu a fost însă destul de bun pentru conducătorii clubului, care au decis să facă ceea ce fac românii când merge bine: schimbă antrenorul. Așa că, dacă până în acest moment în Europa CSM București l-a avut pe Bogdan Paul la timonă, acum laurii îi va culege nou-venitul Francois Salvagni. Câștigător al Cupei CEV în 2010/ 2011, el a fost numit în funcție pe 4 februarie, adică acum mai puțin de o săptămână, timp în care evident că nu a avut când să descopere decât superficial plusurile și minusurile echipei, pentru că e un om, nu un robot.

Nu spun asta ca să atac clubul bucureștean, pentru că fiecare doarme cum își așterne. Dar am vrut doar să scot în evidență faptul că și la volei, ca și în alte sporturi, în România în special, antrenorii sunt schimbați cam după cum bate vântul și cum îi vine unuia sau altuia din conducere. CSM București e doar ultimul exemplu dintr-o serie mai lungă și de aceea am scris de el.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa Challenge (f): CSM București joacă diseară, de la ora 20.00, în manșa tur a sferturilor

  1. Cat de mizerabili domnilor. Chiar asa de rau am ajuns ? nici o televiziune nu transmite meciul / Nici al TOGROAICELOR NICI AL LUI VOLEI ALBA BLAJ !!! Bine ca dau Piacenzza ori Volero Zurich ori Baku !!! Bai voi sunteti normali ?!!! RUSINE TELEVIZIUNILOR DIN TARA ASTA DE RAHAT !!!

Lasă un răspuns