Cupa Challenge (f): CSM București joacă miercuri, de la ora 18.00, în turul semifinalelor

csm bucuresti volei feminin cupa challenge
csm bucuresti volei feminin cupa challenge
Fetele de la CSM Bucuresti pot scrie azi istorie pentru Romania

CSM București va disputa miercuri, prima manșă a primei semifinale europene la volei din scurta istorie a clubului.

CSM București va juca în miercuri, de la ora 18.00, în semifinala Cupei Challenge la volei feminin. Adversara fetelor noastre este deținătoarea trofeului, Bursa BBSK, meciul disputându-se în Turcia.

Din păcate, partida nu e televizată – nu am descoperit-o în nici un program TV – nici pe Laola1.tv, așa că nu putem decât să le ținem pumnii fetelor de la distanță.

Returul va avea loc duminică, 13 martie, în sala de la Sun Plaza, de la ora 18.00. Să sperăm că vom avea parte de o calificare în finală, ceea ce ar reprezenta o premieră în istoria voleiului feminin românesc.

Baftă, fetelor!


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns