Cupa Challenge (f): CSM București luptă pentru calificarea în șaisprezecimi

csm bucuresti volei feminin challenge cup
csm bucuresti volei feminin challenge cup
Fetele de la CSM Bucuresti se bucura dupa o noua victorie

CSM București va juca miercuri pentru calificarea în șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge, a treia competiție europeană a voleiului.

În manșa a doua a turului secund al Cupei Challenge la volei feminin, CSM București va juca miercuri, în deplasare, contra formației bosniace Zok Bimal-Jedinstvo Brcko. Partida va începe la ora 17.30, ora României.

Româncele au învins cu scorul de 3-1 în tur, așa că acum au nevoie de două seturi pentru a se califica în șaisprezecimile de finală ale competiției, acolo unde o așteaptă formația Kralovo Pole Brno, învinsă în 16-imile Cupei CEV.
Tot miercuri, dar în Liga Campionilor, vom ține pumnii fetelor de la Alba Blaj, în cel de-al treilea lor meci din Liga Campionilor.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns