Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti S-A CALIFICAT în semifinale

csm bucuresti volei feminin
csm bucuresti volei feminin
CSM Bucuresti e în semifinalele Cupei CEV

CSM Bucureşti a reuşit să se califice în semifinalele Cupei Challenge la volei feminin!

CSM Bucureşti a reuşit să scrie istorie în voleiul românesc, acolo unde a apărut decât de câţiva ani. Supranumite „tigroaicele”, sportivele din Capitală au învins cu scorul de 3-0 (25-20, 25-14, 25-22) formaţia germană Wiesbaden şi, cu două victorii la zero, s-au calificat în penultimul act al competiţiei europene cu numărul 3.

În semifinale, CSM Bucureşti va juca împotriva formaţiei turce Bursa BBSC, primul meci având loc în deplasare, pe 9 martie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti S-A CALIFICAT în semifinale

Lasă un răspuns