Cupa Challenge (f): CSM București S-A CALIFICAT în SFERTURI

csm bucuresti cupa challenge volei
csm bucuresti cupa challenge volei
CSM Bucuresti e in sferturile Cupei Challenge

CSM București a obținut o calificare senzațională în sferturile de finală ale sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

Învinse în primul meci cu 3-0 de Olympiakos Pireu, fetele de la CSM București au obținut o calificare extraordinară în această seară, pe propriul teren, la capătul a două ore de meci extrem de disputat. ”Tigroaicele” s-au calificat grație setului de aur, pe care l-au câștigat cu 15-13. Pentru a ajunge aici, CSM a câștigat cu 3-1 (25-18, 25-18, 14-25, 25-15) în meciul retur regulamentar, dacă îi putem spune așa. O victorie aplaudată de copiii de la grupele de minivolei și speranțe a clubului bucureștean, aduși cu mic cu mare să susțină echipa, ceea ce nu e rău până la urmă.
În sferturile de finală, CSM București va juca împotriva formației germane VC Wiesbaden. Aceasta a învins și în tur și în retur cu 3-2 pe Rote Raben Vilsbiburg, tot din Germania. Meciurile din sferturile de finală vor avea loc într-o dublă manșă, turul urmând să aibă loc în Germania, pe 10 februarie (plus-minus o zi, în funcție de cum se va stabili), iar returul două săptămâni mai târziu.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa Challenge (f): CSM București S-A CALIFICAT în SFERTURI

Lasă un răspuns