Cupa Challenge (f): CSM București și Știința Bacău au fost învinse în prima manșă a 16-imilor

csm bucuresti volei cupa challenge
csm bucuresti volei cupa challenge
CSM Bucuresti a fost invinsa in Grecia

Zi urâtă pentru voleiul feminin românesc. Ambele reprezentante ale României în Cupa Challenge au fost învinse în prima manșă a 16-imilor.

Deținătoarea trofeului, CSM București, a pierdut cu scorul de 3-0 (25-23, 25-18, 25-22) la Pireu, cu Olympiakos. Meciul a contat pentru manșa întâi a 16-imilor Cupei Challenge și e identic cu cel de anul trecut, din optimi, contra aceleiași echipe. Atunci, în retur, bucureștencele s-au calificat după ”setul de aur”, dar antrenorul Paul Bogdan a plătit cu postul lui emoțiile prin care a trecut echipa, deși s-a calificat. Sunt tare curios care va fi soarta italianului care conduce acum echipa dacă se va repeta performanța.
Returul va avea loc la sala Elite, cunoscută și ca ”sala de sub mall”, pe 11 ianuarie 2017.

Știința Bacău, cea de-a doua reprezentantă a României în Cupa Challenge, a pierdut acasă, cu 1-3 (25-19, 14-25, 22-25, 18-25) în fața turcoaicelor de la Bursa.

Returul va avea loc în Turcia, tot pe 11 ianuarie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns