Cupa Challenge (f): CSM Bucureşti şi Ştiinţa Bacău joacă returul 16-imilor. «Tigroaicele» sunt deţinătoarele trofeului şi vor juca de la ora 18.00

cupa hallenge volei csm bucuresti stiinta bacau
cupa hallenge volei csm bucuresti stiinta bacau
CSM Bucuresti si Stiinta Bacau joaca in Cupa Challenge

Ambele echipe româneşti din Cupa Challenge la volei feminin vor juca returul meciurilor din 16-imile de finală ale competiţiei.

Deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti, va juca în propria sală, cea de la Mall-ul Sunplaza, contra formaţiei Olympiakos Pireu. În tur, grecoaicele s-au impus cu scorul de 3-0, aşa că pentru a se califica, „tigroaicele” au nevoie nu doar de un succes cu 3-0 sau 3-1, dar şi de adjudecarea „setului de aur”. Nu ar fi o experienţă nouă pentru bucureştence, care anul trecut au reuşit aceeaşi performanţă, în aceeaşi sală, în faţa aceleiaşi echipe, doar că în faza optimilor.

Meciul va începe la ora 18.00, nu va fi televizat, iar fetele noastre au nevoie de toată susţinerea fanilor pentru a putea trece acest hop greu. Meciul reprezintă şi debutul noului antrenor, turcul Ferhat Arkbaș.
Cea de-a doua echipă românească din Cupa CEV, Ştiinţa Bacău, va juca în Turcia, la Bursa, cu formaţia locală. Învinse cu 3-1 în meciul tur, româncele au o misiune aproape imposibilă, dar nu putem decât să le ţinem pumnii. Meciul va începe la ora 17.00, ora României.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns