Cupa Challenge (f): CSM București și Știința Bacău și-au aflat adversarele

csm bucuresti volei feminin cupa challenge
csm bucuresti volei feminin cupa challenge
CSM Bucuresti e detinatoarea trofeului Challenge Cup

La Varna, în Bulgaria, a avut loc tragerea la sorți a Cupei Challenge la volei feminin. România va avea două echipe: CSM București și Știința Bacău.

Deținătoare a Cupei Challenge, CSM București va avea un debut de foc în noua ediție a competiției. „Tigroaicele” vor intra în întrecere în 16-imile de finală, iar sorții i-au scos-o în cale pe Olympiacos Pireu, echipa de care a trecut anul trecut în optimile de finală după „setul de aur”. Prima manșă va avea loc în deplasare, iar returul la București.

Știința Bacău va juca în 16-imi contra semifinalistei precedentei ediții, formația turcă Bursa. Meciul tur va avea loc la Bacău.Manșa tur a meciurilor din Cupa Challenge va avea loc în intervalul 13-15 decembrie (turul), iar returul în 10-12 ianuarie 2017.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns